DiasporaRomana.com sau bataia de joc a unuia |
|
Scris pe 26 Februarie 2008 de Cristi
Comenteaza »
Aflu de aici ca domeniul muie.com redirecteaza automat spre diasporaromana.com, un portal detinut de Fulviu M. Fodoreanu, care afirma demagogic in pagina de contact:
M-am uitat pe whois si intr-adevar ambele domenii sunt detinute de individul acesta, care traieste in prezent prin California. Pare unul din cei care, inca dinainte de 2007, incerca sa achizitioneze si sa revanda mai apoi la specula diverse nume de domenii (articolul din Romania Libera pare foarte interesant! cititi-l in intregime daca aveti timp; ultimul capitol ii este dedicat). Gasiti de asemenea o disputa intre el si un alt spammer, ca sa va faceti o si mai buna idee despre personaj. Name-server-ele sunt gazduite pe adultprohosting.com, o adunatura de pornografie. …Inutil sa mai spun ca diaspora in sine n-are nimic de-a face cu mizeriile propagate de acest ins. Dovada certa ca unii raman “romani” doar cu numele, indiferent daca mai traiesc inca in tara sau au trecut oceanele. Mai scrie individul acesta:
Sa ii dorim succes. Dar mai ales …multa muie! Dot com. Etichete: Diaspora Articole similare |
11 comentarii
|
Scris pe 26 Februarie 2008 la ora 7:33 |
Pai…nu ziceai tu: |
|
Scris pe 26 Februarie 2008 la ora 7:44 |
@Blegoole – asta patesc daca incerc sa fiu impartial? La aiurea.eu era lejer o alta situatie si am gasit putin excesive unele remarci/generalizari ale lui Claus (pe care-l respect insa si il consider amic). Vezi si blogul meu funinromania.blogspot.com, unde fac ceva oarecum similar, dar mesajul pe care doresc sa-l transmit e de genul “va place ridicolul si unde s-a ajuns? de ce nu facem mai nimic sa reparam situatia?”. Aici, m-am limitat doar sa-i redirectez domeniul respectivului Si da, cred inca in citatul dat de tine anterior, tu nu? Din pacate, cred ca sunt totusi mai multi romani prin tara (nu prin afara) care se mira cum sa faca Ro sa apara mai prost… |
|
Scris pe 26 Februarie 2008 la ora 9:51 |
Nu pot fi de acord cu concluzia ta. Uite de ce: |
|
Scris pe 26 Februarie 2008 la ora 11:02 |
Ahem…ca mi-a venit cu intarziere… |
|
Scris pe 27 Februarie 2008 la ora 9:26 |
@Blegoo – n-am timp acum, dar caut sa-ti raspund mai pe larg cu alta ocazie. Referitor doar la ultima chestie: iar te faci avocatul diavolului, iar n-ai citit bine ce-am scris, iar pui paie pe foc… Anyway, poate pui si tu de-acum comment-urile astea sub topicile respective, nu sa le presari pe oriunde |
|
Scris pe 28 Februarie 2008 la ora 12:07 |
Pai…nu baga in seama…daca sunt “aiurea”…nu? |
|
Scris pe 28 Februarie 2008 la ora 12:09 |
Si daca tot vorbim de bazaconii… |
|
Scris pe 29 Mai 2008 la ora 2:37 |
http://de.youtube.com/user/ThePercussioner pacat de acest suflet ratacit. Asa spune Domnul Mihai Fulviu Fodoreanu in pagina pe care si-a creeat-o pentru a-si peria egoul, dupa ce numele i-a fost terfelit prin diverse dispute. tare nu? a’propos .. spammerul din link nu e spammer |
|
Scris pe 29 Mai 2008 la ora 21:36 |
whatever… nu-l stiu pe individ si nici nu ma interesau altele despre el, ajungea cat vazusem PS: vad ca n-a fost spam, chit ca pare putin nepoliticos sa te semnezi cu “Spammer You”, nu crezi? |
|
Scris pe 25 August 2008 la ora 15:54 |
Cristi don’t give up! Ultima postare de la snowalker: Locuri de munca in Canada |
|
Scris pe 26 August 2008 la ora 8:36 |
@Snowalker – to give up? |

